Blog

March 5 - 2017

Africa Works!

Africa Works! Is een conferentie die georganiseerd wordt door het NABC (the Netherlands African Business Council) en door het African Studies Centre in Leiden. Monica Création kon aan dit inspirerende event deelnemen door een kraampje op te zetten. Ook was Monica Création verantwoordelijk voor het maken van de rokken en stropdassen van de gastvrouwen en gastheren.

March 5 - 2017

Ethno Tendance Fashion Weekend Brussels 2014

Ethno Tendance is een kleurrijk mode evenement dat jaarlijks plaatsvindt in België. In oktober 2014, mocht Monica Création haar collectie laten zien in Brussel.

March 5 - 2017

Africa Fashion Week Amsterdam 2014

De eerste editie van Africa Fashion Week Amsterdam, vond plaats op 29-31 augustus. Op deze Fashion Week kregen getalenteerde ontwerpers de kans om hun ontwerpen te laten zien. Onder wie ook Melanie Lamiel, die de eerste collectie van Monica Création showde.

March 5 - 2017

La grande Nuit des dames 2014

Monica Création is ook over de grens te vinden. De kleding van de verkiezing op het jaarlijkse ‘Grande Nuit des Dames’ in Rijsel, werd namelijk door Monica Création verzorgd.

March 5 - 2017

Miss Africa Netherlands 2013

Op de Miss Africa Netherlands 2013, werd de lieftallige Miss DR Congo, Elia Vudisa, gekleed in twee prachtige jurken van Monica Création.